BodySculptor

De BodySculptor

Het primaire doel van deze innovatieve methode is een slanker lichaam bekomen terwijl je inslaapt in een soort van comfortabel harnas. Het BodySculptor behandel apparaat concentreert zich vooral op de binnenkant van de dijen alsook op de zogenaamde lovehandles, de onderbuik en het opgeslagen vet op de knieën. Tevens zorgt de BodySculptor voor een strakkere huid en behandelt kleine uitzakkingen ten gevolge van een bepaalde levensstijl (bijvoorbeeld vaak diëten), een gebrek aan lichaamsbeweging, zwangerschap of een tekort aan hydratatie.

Werking

De BodySculptor werkt door middel van lage frequentiegolven (<100 Hz), die men door de spieren stuurt, worden vetzuren vrijgemaakt en door drainage (micropressie) via het vasculaire systeem uit het lichaam verdreven. Op een selectieve manier vermindert men aldus de vetmassa. De specifieke golflengte bevordert het vetverbrandingsproces, wat lipolyse wordt genoemd. Het stimuleert eigenlijk een proces in het lichaam dat normalerwijze optreedt na het sporten.

Deze methode is weldadig voor spieren en organen, maar totaal onschadelijk voor huid en lichaam. Ongewenste neveneffecten zijn er evenmin, ook niet voor mensen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard. BodySculptor pakt alle probleemzones tegelijkertijd aan, maar kan zich ook richten op specifieke zones zoals de taille, de heupen, de dijen, de knieën, de kuiten, de armen, de kin of de nek.

De behandeling.

In je ondergoed word je een pak aangemeten: je draagt een buikgordel, twee singels voor de armen en twee enorme laarzen. Het BodySculptor behandel apparaat wordt verbonden met de buikgordel. In een kinstuk zijn de micro-compressie en elektroden voor bio-magnetische golven verwerkt.

Zo van kop tot teen ingepakt onderga je een ontspannende behandeling met afwisselende knijpbewegingen van dertig minuten waarbij je een zachte warmte ervaart en licht begint te zweten. Een sensatie van lichtheid, vooral in de benen, overvalt je en een diepe ontspanning maakt zich van je meester wat leidt tot slaperigheid.

Behandeling

Voor een resultaatgerichte behandeling heb je een kuur van twaalf beurten nodig. Voor een kuur van zes weken, betekent dat twee behandelingen per week. Wens je het op vier weken af te werken, moet je rekenen op drie sessies per week. Ten einde een optimaal resultaat te bekomen wordt aangeraden om dagelijks anderhalve liter water te drinken en een gezonde en evenwichtige voeding na te streven. Na een kuur van twaalf behandelingen verliest men gemiddeld één tot twee kledingmaten, afhankelijk van je BMI-waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe meer verlies.

Doelgroep BodySculptor

Wie komt in aanmerking voor een behandeling met de BodySculptor?

 • mensen, ongeacht geslacht of leeftijd, die wensen af te slanken of zich fitter te voelen
 • mensen met cellulitis
 • mensen met pijnlijke gewrichten en stramme spieren
 • mensen met fibromyalgie (weke-delen reuma)
 • vrouwen enkel op zoek naar huidversteviging

Contra-indicaties

Deze methode mag niet worden toegepast in volgende gevallen:

 • bij zwangere vrouwen
 • bij dragers van een pacemaker
 • bij diepe veneuze trombose
 • bij infecties m.b.t. bloed- en lymfevaten
 • bij zware hartinsufficiëntie
 • bij hemofilie (bloedstollingsstoornis)
Prijzen::
Intake & adviesgesprek Gratis
1 behandeling - 30 minuten € 65,-
12 behandelingen € 375,-
jaarabonnement