Ultra Body Shape

De Ultra Body Shape

Met de Ultra Body Shape behandeling pakken we doeltreffend specifieke probleemzones aan d.m.v. ultrasound en elektrolipolyse. De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulitis aan te pakken.

Hoe ziet een ULTRA Body Shape behandeling eruit?

We beginnen de behandeling met het aanbrengen van bodywraps op jouw probleemzones. Zo kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulitis, vet- en vochtophopingen. Over de bodywraps plaatsen we 8 ULTRA pads. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling). De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).

De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 30 minuten. De ULTRA Body Shape methode wordt in kuurvorm aangeboden en bestaat uit 10 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulitis en/of de dikte van de vetlaag.

Alle voordelen op een rij

  • Afname van vet en omvang
  • Effectief verminderen van cellulite
  • Verstevigen van de huid
  • Verbetert de afvoer van afval- en gifstoffen
Prijzen:
Intake & adviesgesprek Gratis
1 behandeling - 30 + 10 minuten aansluitend de BodySculptor € 85,-
10 behandelingen € 650,-
jaarabonnement