Ultratone Dreamshaper

Slanker en strakker worden door liggend te sporten met de Ultratone Dreamshaper

Biostimulatie

De Ultratone methode heeft zich al meer dan 40 jaar in Nederland bewezen op het gebied van figuurcorrectie, afslanken en het verminderen van cellulitis. Het kennisniveau van de behandelaar is van grote invloed op de te behalen resultaten. Een behandelaar die kennis heeft over wat een man of vrouw in meerdere fases van het leven belangrijk vindt, hoe hij/zij zich voelt en hoe bij vrouwen het hormonale systeem reageert, kan meer tools inzetten voor optimale resultaten. Wanneer je, om welke reden dan ook niet kunt sporten, of juist wel sport maar plaatselijk niet dat ongewenste vet eraf krijgt, is deze manier van behandelen voor veel mensen de juiste optie.

Combinatietherapie met Ultrasound & Lymfedrainage zijn het meest effectief gebleken in de bestrijding van cellulite en vetophopingen. TrioLipo combineert deze twee technieken en vult deze aan met intensieve spierstimulatie om de vrijgegeven energie daadwerkelijk te verbranden.

De Ultratone Dreamshaper biedt een drievoudige aanpak van vetophopingen

 • Ultrasound
  Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige cavitatie. Directe vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten (vetcellen). Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite.
 • OCM Lypolyse
  Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie (glocogen) naar de spieren.
 • Biofrequentie
  Verbruikt vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

Geen enkel afslanksysteem is completer in zijn werking dan het Ultratone Dreamshaper systeem.

Voordelen van afslanken door Ultratone behandelingen:

 • Gecontroleerde cavitatie: opgeslagen vetten worden door gecontroleerde cavitatie direct vrijgegeven.
 • Lipolyse: breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.
 • Lymfedrainage: stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Vermindert vochtretentie.
 • Bevordert de bloedcirculatie: verbetert de zuurstofvoorziening en energieaanvoer naar de spieren.
 • Spierstimulatie: verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.
 • Huidverbetering: stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakt en verstevigt de huid die door het afslanken slapper is geworden.
 • Anti-cellulite: de combinatie van bovenstaande technieken is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.
 • Pijnverlichting & rehabilitatie: stimuleert het zelfherstellend vermogen. Maakt het lichaam sterker en gezonder. Verstelt het herstel van blessures met 50%.
 • Wellness: LUMI™therapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannen en comfortabele wellness sessie.
Ultratone Dreamshaper - Afslankstudio Body Design
Prijzen:
Intake & adviesgesprek Gratis
1 behandeling - 30 minuten € 80,-
10 behandelingen € 575,-
1 facelift behandeling € 45,-
jaarabonnement