CRYO Behandeling

CRYO Behandeling - Vet Bevriezen

Een Cryo behandeling is een zeer effectieve methode tegen ongewenste vetophopingen. Heeft u last van bepaalde probleemzones, waar u het vet moeilijk weg krijgt? U kunt het laten bevriezen en het op deze manier kwijtraken.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor ongewenst vet op onder andere de buik, heupen en de rug. Een voordeel van een Cryo behandeling is dat u geen operatie hoeft te ondergaan. Het resultaat van de behandeling wordt na ongeveer 3 weken al zichtbaar.

CRYO Behandeling - de ingreep

De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal CoolSculpting-apparaat. Ter bescherming van de huid wordt er een folie over het behandelgebied gelegd. Vervolgens wordt het apparaat op de huid met folie bevestigd. Hierna zal het apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen twee verkoelende panelen. Wanneer dit stuk van je huid vacuüm is gezogen in het apparaat, zal het apparaat aangezet worden. De verkoelende panelen worden dan geactiveerd.

De temperatuur van de huid zal verlaagd worden tot -5 graden Celsius. Vetcellen zullen afbreken bij temperaturen lager dan 9 graden Celsius, wat de behandeling een goede effectiviteit geeft.

De CoolSculpting-behandeling zelf wordt meestal als volledig pijnloos ervaren. Wel kan er een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen.

Belangrijk is dat je op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding draagt. Afhankelijk van de gebieden die behandeld worden, kunnen deze kleren aangehouden worden (buik) of moeten deze alsnog uitgetrokken worden (benen, billen).

Voor wie is een CRYO behandeling een geschikte behandeling?

Of een Cryo behandeling de meest geschikte behandeling is voor jou, hangt erg af van je persoonlijke situatie. Een Cryo behandeling is vaak een zeer geschikte ingreep wanneer er kleinere hoeveelheden vet dienen te worden verwijderd. Met een Cryo behandeling worden goede resultaten behaald bij de heupen, de buik en de rug.

Prijzen:
Intake & adviesgesprek Gratis
1 behandeling - 45 + 10 minuten aansluitend de VM400 € 139,-
3 behandelingen € 350,-
jaarabonnement