CRYO4 Behandeling

CRYO4 behandeling

Unieke Techniek op het gebied van CRYO

Dit systeem werkt met de grootste behandelpads op de markt verkrijgbaar. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen. Een cryo behandeling met de CRYO4 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Resultaat

Dankzij de CRYO4 techniek is het dus mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men het sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam.

Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Hoe werkt een CRYO behandeling

Men plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van 0°C. Vetcellen worden gedurende 40 minuten door deze 0°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van snelle maar zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken.

De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en wordt de vetlaag geleidelijk dunner gemaakt. Door het verminderen van vet is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Alle voordelen op een rij

  • Grootste behandeloppervlakte ter wereld
  • Tot 4 zones in 50 minuten
  • Temperatuur 0°C
  • Geen herstelperiode
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief (Medische CE-certificering)
  • Non-invasief
  • Pijnloos

Vet verwijderen op de buik, maag, rug, armen, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Prijzen:
Intake & adviesgesprek Gratis
1 proefbehandeling 1 XL pad € 69,- maximaal 1 proefbehandeling per persoon
1 behandeling 1 XL pad € 139,-
1 behandeling 2 XL pads € 189,-
1 behandeling 1 XL pad + 2 S pads € 189,-
3 behandelingen 1 XL pad € 299,- (i.p.v. € 417,-)
3 behandelingen 2 XL pads € 399,- (i.p.v. € 567,-)
3 behandelingen 1 XL pad + 2 S pads € 399,- (i.p.v. € 567,-)
jaarabonnement